Remedas beskickningsvagn är framtagen för att underlätta arbetet exempelvis i en sterilcentral.
Vagnens höjd kan regleras, så att av- och pålastning kan ske i normal arbetshöjd.
Ovanpå vagnen kan det placeras antingen en korgmatare eller ett hyllsystem beroende på vilken typ av varor det är tänkt att hantera. Tack vare det unika lyftsystemet, är vagnen exceptionellt lätt att rengöra.

För ytterligare information om produkterna, kontakta Remeda »


Beskickningsvagn

Vagnen är utrustad med elektrisk lyftanordning för höjdreglering.
För att anpassa till autoklavens höjd, kan max höjden på vagnen justeras. Manöverknappar, samt anslutning för batteriladdare är monterade på vagnens handtag. Handtaget är monterat på vagnens underdel, och stannar kvar i normal höjd när vagnens höjd regleras.

Systemet med lyftpelare samt att all kabeldragning är dold i rörstativet, gör att vagnen är mycket lätt att städa och därmed lämplig för sjukhusmiljö.

Stativet är tillverkat av slipade rostfria profilrör, 4st länkhjul med diameter 150mm, varav 2st med broms, och 2st med riktningsspärr.

För att underlätta vid dockning till autoklav är överdelen försedd med instyrning och låsning, till autoklavens kammarskena.

Vagnen finns även tillgänglig i fast höjd.


Korgmatare

Remedas korgmatare är utformad för att underlätta av- och pålastning av korgar i en autoklav. Den är utformad för att användas tillsammans med Remeda beskickningsvagn.
 
Korgarna placeras på korgmataren, därefter höjs överdelen på korgmataren och korgmataren med korgar kan rullas in i autoklavkammaren. Korgmataren sänks och korgarna ställer sig på kammarskenan, därefter kan korgmataren rullas ut.
När korgmataren är placerad på beskickningsvagnen, hindrar vagnens transportspärr korgmataren från att rulla av.

Korgmataren är tillverkad av rostfritt stål och är utformad för autoklaver med en fyrkantig kammaröppning med en bredd på 660-700 mm, och finns i olika längder. Det exakta kammardjupet skall anges vid beställningstillfället.
Korgmatare placerad på beskickningsvagn

Om Remeda
Remeda grundades 1990 och är ett familjeägt företag med huvudkontor i Halmstad. Vi är ett medicintekniskt företag med ergonomi i fokus. Våra produkter ger enklare och mer effektiva lösningar för arbete i operationssalar och sterilcentraler.
Produkterna tillverkas i Sverige och vår marknad är global. Försäljningen sker via lokala återförsäljare och samarbeten med andra företag i den medicintekniska industrin.

Kontaktinformation

Remeda AB
Transportvägen 8
302 30 Halmstad

Sverige


Tel:  +46(0)35-158470
Fax: +46(0)35-158460