Remedas beskickningsvagn är framtagen för att underlätta arbetet exempelvis i en sterilcentral.
Vagnens höjd kan regleras, så att av- och pålastning kan ske i normal arbetshöjd.
Ovanpå vagnen kan det placeras antingen en korgmatare eller ett hyllsystem beroende på vilken typ av varor det är tänkt att hantera. Tack vare det unika lyftsystemet, är vagnen exceptionellt lätt att rengöra.
För ytterligare information om produkterna, kontakta Remeda »


Beskickningsvagn

Vagnen är utrustad med elektrisk lyftanordning för höjdreglering.
För att anpassa till autoklavens höjd, kan max höjden på vagnen justeras. Manöverknappar, samt anslutning för batteriladdare är monterade på vagnens handtag. Handtaget är monterat på vagnens underdel, och stannar kvar i normal höjd när vagnens höjd regleras.
 

Systemet med lyftpelare samt att all kabeldragning är dold i rörstativet, gör att vagnen är mycket lätt att städa och därmed lämplig för sjukhusmiljö.
 

Stativet är tillverkat av slipade rostfria profilrör, 4st länkhjul med diameter 150mm, varav 2st med broms, och 2st med riktningsspärr.

För att underlätta vid dockning till autoklav är överdelen försedd med instyrning och låsning, till autoklavens kammarskena.

Vagnen finns även tillgänglig i fast höjd.


Korgmatare

Remedas korgmatare är utformad för att underlätta av- och pålastning av korgar i en autoklav. Den är utformad för att användas tillsammans med Remeda beskickningsvagn.
 
Korgarna placeras på korgmataren, därefter höjs överdelen på korgmataren och korgmataren med korgar kan rullas in i autoklavkammaren. Korgmataren sänks och korgarna ställer sig på kammarskenan, därefter kan korgmataren rullas ut.
När korgmataren är placerad på beskickningsvagnen, hindrar vagnens transportspärr korgmataren från att rulla av.

Korgmataren är tillverkad av rostfritt stål och är utformad för autoklaver med en fyrkantig kammaröppning - bredd 660-700mm, och finns i olika längder. Det exakta kammardjupet ska anges vid beställningstillfället.
Korgmatare placerad på beskickningsvagn
A propos de nous:

Remeda est une société familiale fondée en 1990 qui a son siège social à Halmstad, en Suède.  Remeda est une société de
technologie médicale dédiée à l'ergonomie. Les produits de Remeda fournissent des solutions plus simples et plus efficaces pour le travail dans les services chirurgicaux et les services de stérilisation centraux.
Nos produits sont fabriqués en Suède et notre marché est mondial. Les ventes se font via des distributeurs locaux et en collaborations avec d'autres sociétés de l'industrie des technologies médicales.

Coordonnées:
Adresse:
Remeda AB
Box 8002
300 08 Halmstad
Sweden


Visite:

Remeda AB
Transportvägen 8
302 30 Halmstad
Sweden  

CONTACT REMEDA 
Tel:  +46(0)35-158470

Fax: +46(0)35-158460

E-mail: remeda@remeda.se 

www.remeda.com