Remeda hyllställningar och platåvagnar används tillsammans med en vagn eller en automatisk lastare att transportera godset genom autoklaver.
Hyllställningen och överföringsplattformen används i ett cirkulerande flöde, och återförs till den rena, laddningssidan efter steriliseringsprocessen.
 

För ytterligare information om produkterna, kontakta Remeda »

Hyllställningar

 
Hyllställning (med hjul)
Remeda hyllställning med hjul är framtagen för att passa Remedas automatiska lastare för hyllställningar.
De kan även användas tillsamman med Remedas beskickningsvagn.

Hyllställning (utan hjul)
Remeda hyllställning utan hjul är framtagen för att passa Remedas automatiska korglastare. De kan även användas tillsammans med Remedas transportvagnar.


Platåvagn (med hjul)
Remeda platåvagn med hjul är framtagen för att passa Remedas automatiska lastare för hyllställningar.
De kan även användas tillsammans med Remedas beskickningsvagnar.

Platåvagn (utan hjul)
Remeda platåvagn utan hjul är framtagen för att passa Remedas automatiska korglastare. De kan även användas tillsammans med Remedas transportvagnar.

Om Remeda
Remeda grundades 1990 och är ett familjeägt företag med huvudkontor i Halmstad. Vi är ett medicintekniskt företag med ergonomi i fokus. Våra produkter ger enklare och mer effektiva lösningar för arbete i operationssalar och sterilcentraler.
Produkterna tillverkas i Sverige och vår marknad är global. Försäljningen sker via lokala återförsäljare och samarbeten med andra företag i den medicintekniska industrin.

Kontaktinformation

Remeda AB
Transportvägen 8
302 30 Halmstad

Sverige


  Tel:  +46(0)35-158470

Fax: +46(0)35-158460