Remedas transportvagn är framtagen för att underlätta arbetet exempelvis i en sterilcentral.
Vagnens höjd kan regleras, så att av- och pålastning kan ske i normal arbetshöjd.

Tack vare det unika lyftsystemet, är vagnen exeptionellt lätt att rengöra och därmed lämplig för sjukhusmiljö.


För ytterligare information om produkterna, kontakta Remeda »


Transportvagn

Vagnen är utrustad med elektrisk lyftanordning för höjdreglering. Batteri och elektronik är monterat i en sluten plastkapsling. För att anpassa till autoklavens höjd, kan max höjden på vagnen justeras.
Manöverknappar, samt anslutning för batteriladdare, är monterade på vagnens handtag. Handtaget är monterat på vagnens underdel, och stannar kvar i normal höjd när vagnens höjd regleras.

Systemet med lyftpelare samt att all kabeldragning är dold i rörstativet, gör att vagnen är mycket lätt att städa och därmed lämplig för sjukhusmiljö.


Stativet är tillverkat av slipade rostfria profilrör, 4 st länkhjul med diameter 150mm, varav 2 st med broms, och 2 st med riktningsspärr.

Vagnen finns även tillgänglig med fast höjd.

Om Remeda
Remeda grundades 1990 och är ett familjeägt företag med huvudkontor i Halmstad. Vi är ett medicintekniskt företag med ergonomi i fokus. Våra produkter ger enklare och mer effektiva lösningar för arbete i operationssalar och sterilcentraler.
Produkterna tillverkas i Sverige och vår marknad är global. Försäljningen sker via lokala återförsäljare och samarbeten med andra företag i den medicintekniska industrin.

Kontaktinformation

Adress:
Remeda AB
Box 8002
300 08 Halmsta

Sverige


Besöksadress:
Remeda AB
Transportvägen 8
302 30 Halmstad
Sverige

KONTAKTA OSS

Tel:  +46(0)35-158470
Fax: +46(0)35-158460
E-mail: remeda@remeda.se
www.remeda.se