Konstruktör

Kort om oss

Remeda AB är ett medicintekniskt företag som tillverkar och säljer utrustning till sjukhus. Vårt fokus är att tillverka utrustning som effektiviserar och underlättar arbetet för personalen på sjukhusen. Den största delen av försäljningen går på export till framförallt Europa. Vi är i dag 28 personer i Halmstad som arbetar med tillverkning, utveckling och försäljning.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör hos oss ska du leda eller delta i projekt som spänner från kundens första önskemål fram till produktion till kund. Det innebär bl.a. att jobba med kundens önskningar, specifikationer och ritningar, och från dessa ta fram underlag för produktion och kalkyler. Dina huvuduppgifter är att ta fram konstruktionsritningar i 3D och underlag för tillverkningen, men även utveckla och vidareutveckla våra egna befintliga produkter. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram dokumentation för produkterna och riskanalys. Rollen ställer krav på att du kan arbeta självständigt.

Din profil

Du bör ha teknisk eftergymnasial utbildning med inriktning maskinkonstruktion och gärna erfarenhet av mekaniska konstruktioner och automation. Du ska ha CAD kunskaper inom 3D och 2D och det är meriterande ifall du har jobbat med ritningsprogrammet Inventor, då Remeda använder det idag. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom teknisk dokumentation samt har kunskaper inom styr- och reglerteknik. Som person ska du ha en teknisk kunskap samt förmågan att se möjligheterna och lösningarna. Du ska vara serviceinriktad och kunna hantera kundkontakter på telefon och mailledes. Du ska vara noggrann och ha ett strukturerat arbetssätt. Andra personliga egenskaper som värdesätts högt är du har positiv attityd och har ett stort tekniskt intresse. Det är ett krav att du behärskar engelska flytande i tal och skrift, då all vår dokumentation är på engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. 

Ansök här:

Maila in din ansökan med bifogat CV till: jobb@remeda.se